Blogs - Spataderen

De ervaring van presentatrice Vivian Slingerland met lasertherapie

Genetisch ben ik dubbel belast. Zowel aan mijn moeders als vaders kant zitten spataderen in de familie. Lekker dan! In de tijd dat ik internationaal model was, had ik nog nergens last van. Al kon ik wel al zien dat ik aanleg had. Tijdens de zwangerschap van mijn eerste dochter voelde ik meteen, ja hoor, daar komen de spataderen. ...

Lees meer

“Opereren is een feestje“

U zult wel denken wat een rare titel! Ik zal u uitleggen wat ik hiermee bedoel. Helaas leeft bij menig patiënt nog het idee dat een spataderoperatie het ouderwetse strippen onder narcose inhoudt, gepaard gaand met langdurig herstel. Echter al geruime tijd kunnen deze patiënten met een vaatlaser behandeld worden. En dat is veel patiëntvriendelijker!

Lees meer

Een gespecialiseerd team: Dat maakt het verschil!

Heeft u ondanks die heerlijke tropische dagen, die we toch regelmatig hebben gehad, niet echt kunnen genieten van de afgelopen zomer? Zorgde het warme weer voor dikke enkels en vermoeide benen en wellicht zelfs voor nog meer pijnlijke spataderen? Was het voor u niet prettig in een jurkje of korte broek te lopen vanwege die lelijke blauwe en paarse adertjes op uw benen? Mijn advies aan u is om daa…

Lees meer

De zomertest: het dragen van een elastische kous in de zomer, het is echt goed te doen!

Algemeen Chirurg dokter van Schaik over spataderen en het dragen van elastische kousen ook wel steunkousen genoemd: Hoe voelt het dragen van een elastische kous bij een buitentemperatuur van 34℃? Onlangs op de heetste dag van de eeuw nam ik de proef op de som.

Lees meer

“Spataderen? Eenvoudig te verhelpen waardoor erger wordt voorkomen!”

De ervaren en gespecialiseerde artsen van Bergman Clinics maken gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Hierdoor wordt het verhelpen van al uw klachten weinig belastend voor u. Door onze grote capaciteit kunnen wij u bovendien vrijwel direct helpen. Algemeen chirug Angelique van Schaik licht het toe!

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!