Bergman Clinics bel voor een consult
Bel mij terug


Welkom bij Bergman Clinics!

Bergman Clinics neemt goede zorg serieus. Vanaf het eerste contact tot aan uw volledige herstel. Bereikbaarheid staat daarbij hoog in het vaandel. U kunt via telefoon, email en de informatiebutton op onze website contact opnemen. De collega’s van het Contact & Service Center staan voor u klaar!

U kunt ons o.a. bellen voor het aanvragen van informatie, het maken van een consultafspraak en overige (zorg)vragen.

Openingstijden van het contact center:

  • maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 's avonds
  • vrijdag van 08:00 tot 18:00 's avonds

Telefoonnummer 088 9000 500 
kosten zijn tegen lokaaltarief

 

Tijdens het weekend en de feestdagen is het Contact & Service Center van Bergman Clinics niet direct bereikbaar en kunt u een boodschap bij de 24-uurservice achterlaten. Wij bellen u de eerst volgende maandag terug.

Voor calamiteiten en spoedgevallen is Bergman Clinics 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De 24-uursdienst neemt contact op met de behandelend of dienstdoend arts en u wordt onmiddellijk teruggebeld.

Spoednummer Bergman Clinics 088 9000 500


Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werkt Bergman Clinics met een keuzemenu. Neemt u contact op, dan kunt u direct uw voorkeur voor één van de vijf categorieën aangeven. Nadat u uw keuze hebt gemaakt, komt u bij het contact center terecht en krijgt u een medewerker aan de telefoon. Zij helpen u graag en zijn u zo goed mogelijk van dienst.

Natuurlijk kunt u ook via email contact met ons opnemen:

info@bergmanclinics.nl

Bij acute vragen adviseren wij u altijd telefonisch contact met ons op te nemen.

adressen en routebeschrijvingen van de vestiging vindt u hier

Daarnaast kunt u op onze website voor al uw vragen de informatiebutton aanklikken:

Informatieaanvraag

OUTSIDE THE NETHERLANDS:

TELEPHONE  +31 (88) 9000 500

Wij horen graag van u!

Verzekerde zorg
prijslijst

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -5 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een Vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meet resultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. De kosten voor het vooronderzoek vindt u hier:

Kosten vooronderzoek

Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen