Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Op naar een gezond gewicht
In 12 maanden naar
een gezond gewicht
In 12 maanden naar een gezond gewicht
"Na heel veel jojoën ben ik nu al jaren op een gezond gewicht met behulp van het programma met een tijdelijke maagballon.""Na heel veel jojoën ben ik nu al jaren op een gezond gewicht met behulp van het programma met een tijdelijke maagballon."

Toon submenu

Op naar een gezond gewicht

Onze gewichtscoach, diëtist, fysiotherapeut, gezondheidspsycholoog en maag-darm-leverarts (MDL-arts) helpen u om uw ideale gewicht te bereiken. Dat kan op verschillende manieren: met of zonder leefstijlprogramma, met of zonder maagballon of alleen met een diëtist. Wij bieden u een ruime keus.
Om u zo goed mogelijk te helpen afvallen, maken we een programma en begeleiding op maat. We beschrijven hier de standaardprogramma’s; uw eigen programma Gezond Gewicht kan in details verschillen. Uw mogelijkheden en wensen staan hierbij centraal.

Gratis mini-consult

Bent u benieuwd hoe het programma Gezond Gewicht er voor u kan uitzien? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een maagballon? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een mini-consult of kom naar de Open Dag. Dan kunt u met onze gewichtscoach uw gewichts- en gezondheidsdoelstellingen bespreken en nagaan welke begeleiding het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Het mini-consult geeft een idee welk programma voor u geschikt kan zijn en wat uw resultaat zou kunnen zijn. Het duurt ongeveer 20 minuten.

Uitgebreide intake met gewichtscoach

Voor uw programma start, hebt u een uitgebreid intakegesprek met onze gewichtscoach. Dat duurt ongeveer 60 minuten. Samen kijkt u of u in aanmerking komt voor het programma Gezond Gewicht en voor een maagballon, en u bepaalt samen een voor u haalbaar streefgewicht. Ook wordt u medisch onderzocht om te zien of de maagballon bij u geplaatst kan worden. Daarna spreekt u met de diëtist, de fysiotherapeut en met de gezondheidspsycholoog.

Bereid u goed voor met de Bergman Clinics App

Met de Bergman Clinics App krijgt u informatie in korte berichten op het moment dat het voor u écht relevant is. Voor, tijdens en na het programma of de behandeling. Download de app in de Appstore (iPhone, iPad) of via Google Play (Android).Filter op categorie
Uiterlijk en HuidUiterlijk en Huid
OogzorgOogzorg
BewegingszorgBewegingszorg

VrouwenzorgVrouwenzorg
Inwendige ZorgInwendige Zorg
Alle divisies
Alle divisies


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.