Kwaliteitskompas: Inzicht in kwaliteit en behandeluitkomsten bij Bergman Clinics.

27 nov. 2018

Bergman Clinics publiceert haar Kwaliteitskompas: Wij geven hiermee cliënten, verwijzers en overige belanghebbenden een beeld van de kwaliteit- en behandeluitkomsten van onze organisatie in de breedte, van de klinieken per zorgcategorie en van specifieke zorgprogramma’s.

Hoogwaardigheid en transparantie zijn kernwaarden voor Bergman Clinics én we weten dat cliënten en verwijzers steeds nadrukkelijker op zoek gaan naar inzicht over de kwaliteit van zorgaanbieders.

Het is daarom dat we opnieuw de kwaliteit- & behandeluitkomsten op behandelingsniveau voor tien van onze grootste zorgprogramma’s online publiceren.

Daar voegen we nu  ook weer ons Bergman Clinics Kwaliteitskompas aan toe.
Met dit Kwaliteitskompas, op basis van de data over 2016, geven we cliënten, verwijzers en stakeholders laagdrempelig een beeld van onze totale organisatie, van de klinieken per zorgcategorie en van de zorgprogramma’s waarvan de gegevens nu beschikbaar zijn.

Hiermee zetten we een mooi vervolgstap waarmee we als organisatie voorop willen blijven lopen in transparante communicatie.

Dit slechts een stap is op een lange weg. Ook volgend jaar zullen we doorgaan met het uitbreiden van kwaliteits-gegevens op behandelingsniveau en het updaten van het Kwaliteitskompas.

Download het Kwaliteitskompas via de website: www.bergmanclinics.nl/kwaliteit
of open direct  via deze link

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!