Klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal gaan verder als Bergman Clinics | Ogen

1 jul. 2019

De negen klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal (Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam) gaan vanaf 1 juli 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Ogen. Bergman Clinics en Oogziekenhuis Zonnestraal zijn sinds januari 2019 gefuseerd.

Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de service die zij krijgen aangeboden een steeds belangrijkere rol.

 

De negen klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal (Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam) gaan vanaf 1 juli 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Ogen. Bergman Clinics en Oogziekenhuis Zonnestraal zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de service die zij krijgen aangeboden een steeds belangrijkere rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Ogen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij weten dit te combineren met een klantgerichte aanpak, waarbij service en cliëntbeleving en korte wachttijden heel belangrijk zijn. 

Alex Rulo, medisch directeur Bergman Clinics | Ogen: “Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg voor ogen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar kwalitatieve, cliënt-gerichte behandelingen van de ogen.”

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locaties
Bij Bergman Clinics | Ogen houden cliënten van Oogziekenhuis Zonnestraal hun eigen vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen. De oud Zonnestraal-locaties van de klinieken van Bergman Clinics | Ogen zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam.



Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!