Nieuws - Maag & Darm

Vroegdiagnose darmkanker vergroot kans op genezing

Hoe vroeger je darmkanker opspoort, des te beter is het te behandelen. Dankzij het bevolkingsonderzoek darmkanker wordt darmkanker vaak al in een voorstadium ontdekt. Maart is wereldwijd darmkankermaand. Deze is bedoeld om mensen attent te maken op de zeven signalen die kunnen duiden op darmkanker.

Lees meer

Bergman Clinics optimaliseert cliëntreis van verwijzing tot en met 1e afspraak.

Zorgtraject nu van A tot Z inzichtelijk voor patiënt. Vanaf 16 juli kunnen cliënten, die zijn verwezen naar Bergman Clinics in één digitale omgeving zelf een afspraak maken en alle informatie vinden om goed voorbereid te zijn op hun eerste afspraak.

Lees meer

Wetenschappelijk jaaroverzicht

Sinds eind 2019 hebben we binnen Bergman Clinics een afdeling Wetenschap en Innovatie (W&I). De afdeling W&I zorgt voor de coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek binnen Bergman Clinics.

Lees meer

Bergman Clinics biedt weer reguliere medische zorg

Naarden, 20 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) bieden we weer alle verzekerde en onverzekerde zorg die we voor corona ook boden. De zorg werd stapsgewijs uitgebreid na ingeperkte zorgverlening in verband met het coronavirus. Veiligheid in de klinieken staat voorop. Bergman Clinics volgt hierbij de urgentie- en prioriteitsrichtlijn…

Lees meer

Bergman Clinics breidt medische zorg weer stapsgewijs uit.

Naarden, 4 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) breiden we vanaf 6 mei onze medische zorg weer uit. Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Lees meer

Trots op team Bergman Clinics; meer dan 70 collega’s werken nu in ziekenhuizen in strijd tegen Corona

Inmiddels helpen meer dan 70 van onze collega's mee in ziekenhuizen bij de acute zorg voor Corona-patiënten.

Lees meer

Bergman Clinics verlengt maatregelen in strijd tegen het coronavirus

Naarden, 1 april 2020 – Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) verlengt de maatregelen om het coronavirus in te dammen tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat Bergman Clinics tot dan alleen urgente en/of acute behandelingen uitvoert. Hiermee volgt zij de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

Bergman Clinics levert 25.000 chirurgische maskers aan het Ministerie van VWS als onderdeel van bredere hulp-aanpak.

Bergman Clinics heeft dinsdag 24 maart 25.000 chirurgische maskers afgeleverd bij het depot van het Ministerie van Volksgezondheid als onderdeel van een breder pakket aan maatregelen gericht op het beperken van de impact van het Corona-virus.

Lees meer

Bergman Clinics stopt niet-urgente behandelingen voor de periode van 18 maart tot en met 6 april

Naarden, 17 maart 2020 – Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) stopt de niet-urgente behandelingen voor de periode van 18 maart tot en met 6 april.

Lees meer

Afslankprogramma "Gezond Gewicht": nu ook in Amsterdam

Sinds deze week biedt Bergman Clinics het leefstijlprogramma "Gezond Gewicht", om structureel gewicht te verliezen nu naast de kliniek in Bilthoven ook aan in Amsterdam, in de nieuw geopende kliniek Amsterdam-Nijenburg.      

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!