Bergman Clinics bel voor een consult
Oogzorg Zwolle

Burgemeester Roelenweg 10 (brilvervangende chirurgie)
8021 EV
Zwolle

TELEFOON: 088 9000 500

e-mail: info@bergmanclinics.nl

SPECIALISTEN:


Ga direct naar de homepage van:

Oogzorg


MEDEDELING I.V.M. VERKEERSHINDER

Vanwege de reconstructie stadsentree Burg. Roelenweg en een deel van de Pannekoekendijk ondervindt u in de periode van 10 maart tot medio juli 2014 mogelijk verkeershinder. In deze periode kunt u files mijden door te kiezen voor de volgende sneller alternatieve routes.

Omleidingskaart fase 1: maart - medio juli 2014

Auto
Vanuit noordelijke richting (Groningen/ Leeuwarden) neemt u op de A28 afslag 20 Zwolle-Noord. Hierna volgt u de verkeersborden richting centrum. Op uw terugreis rijdt u via de Ceintuurbaan en neemt u de oprit A28 Zwolle-Noord.

Vanuit zuidelijke richting (Amersfoort/ Amsterdam/ Apeldoorn/ Enschede), neemt u op de A28 afslag 18 Zwolle-Zuid. Hierna volgt u de verkeersborden richting centrum. Op uw terugreis, rijdt u via de IJsselallee en neemt u de oprit A28 Zwolle-Zuid.

De rechtsaf strook op de Hofvlietbrug richting de Katerdijk is tot medio april 2014 afgesloten. Rijdt u op de rotonde Roelenweg/ Schuttevaerkade richting de Katerdijk of oprit A28-Amersfoort, volgt u dan de omleidingsroute via de Burg. Roelenweg, Holtenbroekerbrug en Katerdijk.

Fiets
Van 10 maart tot medio april 2014 is het westzijde fietspad op de Pannekoekendijk afgesloten, vanaf de rotonde Burg. Roelenweg/Schuttevaerkade tot aan de kruising Pannekoekendijk/ Katerdijk. Het oostzijde fietspad blijft toegankelijk.

Vanuit Holtenbroek/ Stadshagen richting centrum (Rodetorenplein/ Melkmarkt) en omgekeerd, rijdt u via de Katerdijk. Gaat u naar het winkelgebied Noordereiland, dan rijdt u over een tijdelijke fietstrook op de Burg. Roelenweg richting de Schuttevaerkade.

Openbaar vervoer
Actuele informatie over bestemmingen en vertrektijden van de bussen vanaf de bushaltes op de Burgemeester Roelenweg en de nabije omgeving.

Altijd op de hoogte van de bereikbaarheid en parkeren

Wilt u weten hoe druk het is op de binnenring en elders in stad, maakt u gebruik van de Minder Hinder Widget. Met uw smartphone raadpleegt u de widget snel op www.zwolleuitdespits.nl.

klik hier voor plattegrond

 

Locatie en route naar Zwolle

Bereken uw route naar Zwolle

Uw adres:
Uw woonplaats:
 

ROUTEBESCHRIJVING ZWOLLE

Met de auto:

Vanuit de richting Amersfoort
Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de stoplichten linksaf de Pannenkoekendijk op. Bij de rotonde gaat u linksaf. VisionClinics bevindt zich aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Meppel
Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Vervolgens gaat u onder de snelweg door. VisionClinics bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerkant.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw. Parkeermuntjes worden door Visionclinics verstrekt.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Zwolle Centraal Station heeft u de volgende mogelijkheden: Lijn 2 - richting Holtenbroek. uitstappen bij halte Frans Halsstraat. Het is ongeveer 1 minuut lopen naar de Burgemeester Roelenweg. Lijn 1 - richting Stadshagen. Uitstappen bij halte Burgemeester Roelenweg. Het is ongeveer 2 minuten lopen naar de Burgemeester Roelenweg. Lijn 10 - richting Holtenbroek A-landen. uitstappen bij halte Frans Halsstraat. Het is ongeveer 1 minuut lopen naar de Burgemeester Roelenweg.