Nazorg (externe revalidatie)

Wanneer u een operatie heeft ondergaan bij Bergman Clinics | Bewegen kan het voorkomen dat de opvang thuis niet altijd even makkelijk is in te vullen. Om dit probleem te verhelpen heeft Bergman Clinics een samenwerkingsverband met zorgbemiddelingsbureau Zorgsam. 

zorgsam-logo.png

Informatie over Zorgsam

Wanneer u voor uw eerste consult bij Bergman Clinics komt, zal met u worden besproken of u zorg nodig hebt na de operatie. Indien dit het geval is, zult u worden doorverwezen naar Zorgsam. Let op: u heeft een medische indicatie nodig. Zonder medische indicatie kunnen wij geen zorg via Zorgsam regelen.
Zorgsam kan u begeleiden wanneer u na uw behandeling behoefte heeft aan extra zorg thuis of een verblijf in een zorghotel. Afhankelijk van de zorgbehoefte bepaalt Zorgsam welk hotel voor u het meest geschikt is.
Mocht u vragen hebben omtrent kosten en vergoedingen en voor het aanmelden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met zorgbemiddelingsbureau Zorgsam via de website: www.zorgsamvakanties.nl


Bekijk onze behandelingen voor:

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.