Bewegen

De behandeling

Tekst a|A     Contrast +|--

Mogelijke behandelingen

Wanneer de pijnspecialist een diagnose heeft gesteld, volgt hierna de daadwerkelijke behandeling. Deze kan bestaan uit:

  1. Medicatie. Naast de meer gebruikelijke pijnstillers zijn er middelen met een specifieke werking , die bij bepaalde pijnsyndromen kunnen worden toegepast.
  2. TENS (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) Deze methode is gebaseerd op elektrostimulatie. Deze elektrostromen beïnvloeden de zenuwen waardoor het de pijnprikkels blokkeert.
  3. Invasieve technieken. Met deze term worden verschillende priktechnieken bedoeld, zoals injecties en zenuwblokkades. Veel toegepaste technieken zijn: epidurale injecties, infiltraties met cortison , facetblokkades en PRF blokkades. Bij invasieve technieken wordt direct na het eerste gesprek een afspraak voor de behandeling gemaakt.

Behandelkamer

Wanneer voor een invasieve techniek gekozen wordt, zal de behandeling op de behandelkamer binnen het operatiekamer complex gepland worden. Vaak is dan een dagopname nodig. In de behandelkamer hebben wij de beschikking over de modernste technieken zoals röntgen apparatuur en een laesiegenerator voor zenuwblokkades.

Stappen in het behandelingstraject:


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.