Bewegen

Informatie Coronavirus

Na ingeperkte zorgverlening in verband met het coronavirus, kunt u nu weer voor alle verzekerde en onverzekerde zorg bij ons terecht die we voor corona ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen. We volgen de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM.

Meer weten

De behandeling

Tekst a|A     Contrast +|--

Mogelijke behandelingen

Wanneer de pijnspecialist een diagnose heeft gesteld, volgt hierna de daadwerkelijke behandeling. Deze kan bestaan uit:

  1. Medicatie. Naast de meer gebruikelijke pijnstillers zijn er middelen met een specifieke werking , die bij bepaalde pijnsyndromen kunnen worden toegepast.
  2. TENS (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) Deze methode is gebaseerd op elektrostimulatie. Deze elektrostromen beïnvloeden de zenuwen waardoor het de pijnprikkels blokkeert.
  3. Invasieve technieken. Met deze term worden verschillende priktechnieken bedoeld, zoals injecties en zenuwblokkades. Veel toegepaste technieken zijn: epidurale injecties, infiltraties met cortison , facetblokkades en PRF blokkades. Bij invasieve technieken wordt direct na het eerste gesprek een afspraak voor de behandeling gemaakt.

Behandelkamer

Wanneer voor een invasieve techniek gekozen wordt, zal de behandeling op de behandelkamer binnen het operatiekamer complex gepland worden. Vaak is dan een dagopname nodig. In de behandelkamer hebben wij de beschikking over de modernste technieken zoals röntgen apparatuur en een laesiegenerator voor zenuwblokkades.

Stappen in het behandelingstraject:


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.