Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Wervelkanaalvernauwing in de onderrug

Behandelingstraject

Oorzaken & symptomen vernauwing onderrug

De klachten en verschijnselen bij een vernauwing in de onderrug worden met name veroorzaakt door druk op de zenuwen onder in de rug. Deze lijken daardoor erg op die van een hernia.

De symptomen die hierbij komen kijken zijn meestal pijn in beide benen, vaak optredend of verergerend tijdens het lopen. Tijdens het lopen treedt pijn op, soms ook een doof gevoel of krachtsvermindering. In rust verdwijnt de pijn weer vrij snel, vooral in gebukte houding, hurkend of zittend.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.