Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Wervelkanaalvernauwing in de onderrug

Behandelingstraject

Oorzaken & symptomen vernauwing onderrug

De klachten en verschijnselen bij een vernauwing in de onderrug worden met name veroorzaakt door druk op de zenuwen onder in de rug. Deze lijken daardoor erg op die van een hernia.

De symptomen die hierbij komen kijken zijn meestal pijn in beide benen, vaak optredend of verergerend tijdens het lopen. Tijdens het lopen treedt pijn op, soms ook een doof gevoel of krachtsvermindering. In rust verdwijnt de pijn weer vrij snel, vooral in gebukte houding, hurkend of zittend.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.