Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Wervelkanaalvernauwing in de onderrug

Behandelingstraject
5

Resultaat & nazorg bij vernauwing onderrug

Na de operatie wordt u begeleid door de fysiotherapeut. Deze geeft nog tijdens het verblijf in de kliniek tips en aanwijzingen om de rug weer belastbaar te maken en u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Hoe snel u na een wervelkanaalvernauwing operatie weer op de been bent, is per persoon verschillend.

Als u de operatie achter de rug heeft, kunt u meestal na een dag weer naar huis, afhankelijk van het herstel van uw conditie. Poliklinische controle vindt twee weken na de operatie plaats middels een telefonisch gesprek. Afhankelijk van de situatie wordt u wel of nog niet uitgenodigd om langs te komen in de kliniek. Indien u na de operatie thuis behoefte heeft om langs te komen dan bent u uiteraard altijd welkom.

Meer weten over een wervelkanaalvernauwing en de behandelmogelijkheden? Klik hier en ga naar de uitgebreide website van dokter Schröder: rugcentrum.info

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Bij welke vestigingen kan ik terecht?


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.