"Eindelijk pas ik weer in een spijkerbroek!"

Intake
Plastisch chirurg dokter van Engeland legt uit dat de liposuctie voor een contourverbetering zal zorgen. Karin zal geen kleinere broekmaat krijgen, maar haar benen gaan er mooier en strakker uitzien. Eenmaal verwijderde vetcellen komen niet meer terug. De vetophoping in haar bovenbenen is na de liposuctie verdwenen.

Operatie
Dokter van Engeland spuit allereerst een verdovingsvloeistof in de benen van Karin. Deze vloeistof zorgt ervoor dat er vrijwel geen bloed vrijkomt en dat Karin na de behandeling minder pijn heeft. Vervolgens wordt het vet weggezogen. Na de operatie moet Karin een speciale broek dragen om het herstel te versnellen. De eerste twee weken draagt ze deze dag en nacht. De vier weken daarna alleen overdag.


Resultaat
Karin is enorm blij dat ze eindelijk van haar zadeltassen af is. Ze past nu weer in leuke spijkerbroeken en gaat de komende tijd lekker winkelen.

Bekijk het filmpje:
De liposuctie van Karin


Meer weten over deze behandeling? Kijk op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.