"Eindelijk pas ik weer in een spijkerbroek!"

Intake
Plastisch chirurg dokter van Engeland legt uit dat de liposuctie voor een contourverbetering zal zorgen. Karin zal geen kleinere broekmaat krijgen, maar haar benen gaan er mooier en strakker uitzien. Eenmaal verwijderde vetcellen komen niet meer terug. De vetophoping in haar bovenbenen is na de liposuctie verdwenen.

Operatie
Dokter van Engeland spuit allereerst een verdovingsvloeistof in de benen van Karin. Deze vloeistof zorgt ervoor dat er vrijwel geen bloed vrijkomt en dat Karin na de behandeling minder pijn heeft. Vervolgens wordt het vet weggezogen. Na de operatie moet Karin een speciale broek dragen om het herstel te versnellen. De eerste twee weken draagt ze deze dag en nacht. De vier weken daarna alleen overdag.


Resultaat
Karin is enorm blij dat ze eindelijk van haar zadeltassen af is. Ze past nu weer in leuke spijkerbroeken en gaat de komende tijd lekker winkelen.

Bekijk het filmpje:
De liposuctie van Karin


Meer weten over deze behandeling? Kijk op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.