Assisteer mij
Assisteer mij

Mixto CO2 Laser

Behandeling
Wilma heeft een afspraak met dermatoloog drs. Dijkstra die haar huid behandelt met de fractionele Mixto C02 laser. Voordat dokter Dijkstra met de laserbehandeling begint, brengt ze een verdovende crème aan op Wilma’s gezicht. De warmte van de laser dringt diep door in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van grove poriën, rimpels, littekens, striae en een verouderde huid.


Herstel
Nadat het gezicht van Wilma is gelaserd zal haar huid gaan vervellen. De oude huid maakt plaats voor een mooie nieuwe huid. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Vernieuwing van het bindweefsel is een proces van enkele maanden, derhalve verbetert het effect nog na drie tot zes maanden.

Wil je meer weten over de Mixto CO2 laser? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.