Jeroen Spitzenberger krijgt een bindweefselmassage

Bindweefselmassage
Allereerst krijgt Jeroen een bindweefselmassage. Dit is een uitstekende manier om de conditie van de huid te verbeteren en is een geschikte littekenbehandeling. Door de bindweefselmassage wordt de onderliggende huidlaag losgemaakt waardoor het litteken minder zichtbaar wordt.

Injectables
Na de bindweefselmassage gaat cosmetisch arts drs. Kroeskop het litteken van Jeroen vervagen met injectables. Ze gebruikt hiervoor een filler van Restylane. Deze filler bevat hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en voor meer volume zorgt. Door de filler in te spuiten wordt het litteken opgevuld en weer egaal met de rest van de huid.

Ultra Light Peptide
Jeroen krijgt de Ultra Light Peptide crème mee naar huis. Deze dag- en nachtcrème bevat geen olie en is daardoor niet vet.


Wil je meer weten over de bindweefselmassage? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.