"Zelfs zonder BH heb ik mooie borsten!"

Intake
Marianne gaat samen met Vivian langs bij plastisch chirurg dr. Koopmann om te kijken of een borstvergroting mogelijk is. Omdat Marianne al een mooie borstvorm van zichzelf heeft kan dokter Koopmann hier een hele fraaie borst van maken.


Operatie
Dokter Koopmann maakt gebruik van de Dual Plane methode. Dat betekent dat het implantaat half onder de borstspier wordt geplaatst. Deze methode wordt met name toegepast bij dames met weinig borstklier en vrijwel geen borstvorming en een zeer dunne huid. Door deze methode is de overgang aan de bovenzijde van de borst veel natuurlijker en is het implantaat minder zichtbaar.


Cliënt Garantie Programma
Marianne krijgt borstimplantaten van Eurosilicone. Bergman Clinics en Eurosilicone hebben samen een Cliënt Garantie Programma. Dit programma geeft een levenslange product vervangingsgarantie af voor alle cliënten met Eurosilicone borstimplantaten. Het Cliënt Garantie Programma wordt kosteloos verstrekt, en de cliënt zal automatisch worden ingeschreven na de operatie.

Resultaat
Marianne is heel blij met het eindresultaat. Ze hoeft zich niet meer druk te maken over kleding of BH vullingen. “Ik heb zelfs mooie borsten als ik geen BH aan heb, dus dat is super.”Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.