Staaroperatie

Oogmeting
Allereerst worden de ogen van Regina grondig gemeten door een optometrist. Na deze uitgebreide oogmeting heeft ze een afspraak met oogarts dokter Luger. Hij neemt de uitslag van de oogmeting met haar door en vertelt haar hoe de operatie in zijn werk gaat.

Operatie
Bij het verhelpen van de staar wordt de troebele lens normaal gesproken vervangen door een nieuwe lens die niet op sterkte is. Bij VisionClinics implanteren ze een multifocale kunstlens die je zicht meteen corrigeert. De ingreep is pijnloos en duurt maar 15 minuten per oog.

Resultaat
Na de operatie kan Regina weer goed zien. Ze heeft haar bril niet meer nodig en is blij dat ze deze operatie heeft ondergaan.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom.