Staaroperatie

Oogmeting
Allereerst worden de ogen van Regina grondig gemeten door een optometrist. Na deze uitgebreide oogmeting heeft ze een afspraak met oogarts dokter Luger. Hij neemt de uitslag van de oogmeting met haar door en vertelt haar hoe de operatie in zijn werk gaat.

Operatie
Bij het verhelpen van de staar wordt de troebele lens normaal gesproken vervangen door een nieuwe lens die niet op sterkte is. Bij VisionClinics implanteren ze een multifocale kunstlens die je zicht meteen corrigeert. De ingreep is pijnloos en duurt maar 15 minuten per oog.

Resultaat
Na de operatie kan Regina weer goed zien. Ze heeft haar bril niet meer nodig en is blij dat ze deze operatie heeft ondergaan.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.