Koert-Jan de Bruijn krijgt een Metamorphose Treatment

Metamorphose Treatment
De Metamorphose Treatment is een gezichtsbehandeling die de huid een extra boost geeft. Het stimuleert de doorbloeding, hydrateert en zorgt ervoor dat de huid er wat frisser uit gaat zien. De behandeling bestaat uit een warm en een koud masker, gecombineerd met het "Bergman Ampul de Luxe", dat de celvernieuwing stimuleert. Terwijl de maskers hun werk doen krijgt Koert-Jan een massage, zodat hij zich na deze behandeling als herboren voelt.

IJdel
Koert-Jan vindt zichzelf erg ijdel. “Ik kan wel zeggen dat ik ijdel ben en ook wel echt was in mijn pubertijd.” Zijn beautyritueel bestaat uit het dagelijks smeren van dag- en nachtcrèmes.

Metamorphose Mask
Na de Metamorphose Treatment krijgt Koert-Jan het toepasselijke Metamorphose Mask mee naar huis. Dit gezichtsmasker is vochtherstellend en laat je huid stralen.


Wil je meer weten over gezichtsbehandelingen? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.