Injectables tegen donkere kringen rondom ogen

Intake

Yvonne heeft een afspraak met cosmetisch arts drs. G. Boumeester. Dokter Boumeester legt Yvonne uit dat je gezicht volume verliest wanneer je ouder wordt, ook onder de ogen. Om dit volume te herstellen wordt een filler gebruikt.

Behandeling

Allereerst wordt de huid onder haar ogen kort gekoeld om blauwe plekken te voorkomen. Daarna vult dokter Boumeester de traangoot van Yvonne op met Restylane, een filler die hyaluronzuur bevat. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en vocht opneemt waardoor de huid meer volume en stevigheid krijgt. Als de traangoot klaar is wordt de neus- liplijn verzacht. Dit gebeurt met dezelfde filler alleen dan een dikkere variant.

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar en Yvonne is zeer tevreden. De filler zal na een jaar vanzelf worden afgebroken door haar lichaam.

Wil je meer weten over injectables, bel 088 9000 500 of klik hier!Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.