Wendy van Dijk krijgt een bindweefselmassage

Bindweefselmassage
Bij een bindweefselmassage worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd. De massage bevordert de doorbloeding tussen de verschillende huidlagen en versnelt de afvoer van afvalstoffen. Na de behandeling zal je huid weer stralen en is de conditie van je huid verbeterd.

Zonder make-up
Wendy is erg serieus in het reinigen van haar gezicht. Ze zal nooit met een opgemaakt gezicht naar bed gaan. En wanneer ze ’s ochtends haar kinderen naar school brengt doet ze dit vaak zonder make-up. “Ik heb helemaal geen zin om altijd maar door de wasstraat te moeten. Dit gebeurt al zo vaak voor werk. Als ik ergens naar toe ga zorg ik dat ik er goed verzorgd uitzie, maar zonder hulp van een visagist.”

24 Hour Guard
Na de bindweefselmassage krijgt Wendy de 24 Hour Guard mee naar huis. Deze dag- en nachtcrème helpt preventief tegen huidveroudering en laat je huid zichtbaar stralen.


Wil je meer weten over de bindweefselmassage? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.