"Ik voel mijn buikspieren weer!"

Intake
Nathalie heeft een afspraak met plastisch chirurg dokter de Blécourt in de Bergman Kliniek in Bilthoven. Hij zal de Mommy Make-Over bij haar gaan uitvoeren. Deze ingreep omvat zowel een borstcorrectie als buikwandcorrectie. Nathalie wil graag borsten die bij haar lichaam passen, maar het belangrijkste is dat het overtollige vel bij haar buik wordt weggehaald.

Operatie
Dokter de Blécourt begint met de borstvergroting. Nathalie krijgt borstimplantaten van Eurosilicone. Daarna begint de buikwandcorrectie. Het overtollige vel tussen de navel en de schaamstreek wordt weggehaald. Daarmee is ze meteen van de striae op de buik verlost. Het litteken dat Nathalie aan de operatie zal overhouden, zal onder haar bikinilijn lopen.

Resultaat
Nathalie is enorm blij met het resultaat. Ze heeft haar zelfvertrouwen weer teruggekregen en voelt zelfs haar buikspieren weer. “Nu durf ik weer in de spiegel te kijken en te denken: Ja ik mag er zijn!”


Wil je meer weten over de Mommy Make-Over? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.