Nieuwe PRP behandeling tegen huidveroudering

Platelet Rich Plasma Mesotherapie
Simone heeft een afspraak met cosmetisch arts drs. Dalmulder. PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Bij deze behandeling worden er twee buisjes bloed afgenomen die worden gecentrifugeerd. Bovenin de buisjes ontstaat dan een laagje plasma. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die zorgen voor een verhoogde aanmaak van nieuw collageen in de huid. Na het centrifugeren injecteert dokter Dalmulder het plasma in het gezicht van Simone. Het resultaat is een stevige, gehydrateerde en jong uitziende huid.

Toepassing
De PRP mesotherapie is geschikt voor diverse toepassingen ter verjonging van de huid. Het kan onder andere worden ingezet tegen verslapping van de huid, fijne lijntjes en rimpels en volume vermindering. Omdat er eigen bloedplasma wordt gebruikt is het een veilige behandeling.

Resultaat
Het uiteindelijke resultaat van PRP mesotherapie is zichtbaar na vier tot acht weken. Voor optimaal en blijvend resultaat moet de behandeling drie keer worden herhaald. Tussen de verschillende behandelingen moet ten minste zes weken zitten.
Meer weten over deze behandeling bel gerust op: 088 9000 500.  Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.