Angela Groothuizen krijgt een supreme treatment

Supreme Treatment
De Supreme Treatment is een hele luxe behandeling met verschillende massages, de Supreme Cream, het Lighten Up serum en het speciaal door Bergman ontwikkelde Modellage Mask. Dit alles helpt onmiddellijk de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en zorgt voor een jonge en gladde huid.

Oogcorrectie
Angela is niet zo ijdel en gaat eigenlijk altijd zonder make-up de deur uit als ze niet gefotografeerd of gefilmd hoeft te worden. Wel heeft ze een paar jaar geleden haar ogen laten liften. "Dat gaf zo’n groot verschil, ik zag er ineens zo lekker fris en fruitig uit!"

Supreme Eye Cream
Na deze heerlijke behandeling krijgt Angela de Supreme Eye Cream mee naar huis. Deze luxueuze anti-ageing oogcrème is het complete antwoord op alle zichtbare tekenen van huidveroudering rond de ogen.

Wil je meer weten over de Supreme Treatment? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.