"Dezelfde avond kon ik alweer scherp zien"

Diane Valkenburg, schaatser: ‘Het gebruik van contactlenzen was voor mij vaak lastig tijdens trainingen en wedstrijden. Ik wilde hier graag iets aan laten doen en mijn teamarts wees mij op Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg, voorheen VisionClinics.’ ‘Via het NOC*NSF kwam ik bij deze kliniek terecht. Ik ben heel goed door hen geholpen. De afspraken voor het uitgebreide vooronderzoek en de behandeling konden snel gepland worden.

Mijn behandeling in april 2010 is zeer succesvol verlopen. De behandeling zelf vond ik best spannend, maar gelukkig loodste oogarts Michiel Luger me er goed doorheen, dat was heel prettig. Mijn ogen knapten na een paar uur snel op en dezelfde avond kon ik alweer helemaal scherp zien. Ik ben heel blij dat ik mijn ogen heb laten laseren. Het is heel fijn om geen bril of lenzen meer te hoeven dragen, ik geniet er heel erg van! Ik kan het iedereen aanraden.’Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.