Ik had m’n knie toen meteen moeten laten opereren

Ik wandelde altijd graag. Niet overdreven fanatiek maar wel regelmatig. Helaas begon ik rond mijn 55e klachten tijdens het lopen te krijgen. Een stijf gevoel in mijn knie. Als ik ’s morgens vroeg opstond merkte ik ‘t al. Ik zei tegen mezelf dat ’t kwam omdat ik ouder werd. Maar om eerlijk te zijn was mijn knie gewoon versleten.

Ik kreeg steeds meer moeite met lopen. Mijn beste vriendin vond dat ik toch maar eens een bezoek aan de dokter moest brengen. Na een aantal weken werd de diagnose gesteld. Het bleek dat mijn knie inderdaad sporen van slijtage vertoonde. In een regulier ziekenhuis moet je dan algauw rekening houden met wachttijden van een half jaar voordat je geholpen wordt. Vooral tegen herstelproces zag ik enorm op. Maar mijn vriendin hield voet bij stuk.

Mijn huisarts zorgde dat ik terecht kon bij Bergman Clinics en ik kon snel langskomen. Het prettige van Bergman Clinics vind ik de persoonlijke relatie die je hebt met je specialist. Het is altijd dezelfde persoon die je helpt. Bovendien werken er zéér deskundige artsen die gebruik maken van de modernste technieken.Na nog geen week werd ik al geopereerd. En geloof me, het viel echt ontzettend mee. Ook mijn herstel verliep voorspoedig omdat de revalidatie in een prettige omgeving plaatsvindt.

Zeer comfortabel en met goede mensen om je heen. Ook mijn specialist liet zich de volgende dag alweer zien. Ontzettend fijn vond ik dat. Ik trek meestal mijn eigen plan maar wat ben ik blij dat ik de raad van mijn vriendin heb opgevolgd. Ik had dit gewoon meteen moeten doen.

Hartelijk dank voor de goede zorg.

EvelineInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.