"De expertise van de arts en de keuze voor de Axialif ingreep zijn van groot belang geweest voor het behaalde resultaat."

Tot het consult en de definitieve ingreep was ik altijd aan het tobben met de rug en ben in 4 jaar tijd 6x geopereerd aan hernia’s en recidief hernia’s.

Een spondylodese operatie (Axialif) heeft bij mij definitief alle rugproblemen verholpen en kan ik u nu melden dat ik na ruim 1 jaar in weer in staat ben om alles zonder beperkingen uit te voeren. Dit terwijl er toch een aantal wervels vastgezet zijn. Ik heb geen pijn meer, geen bewegingsbeperkingen, geen pijnstillers en geen medische nazorg meer!

Mijn leven zoals ik dat een aantal jaren geleden had heb ik door deze ingreep weer terug en kan ik samen met mijn jonge gezin alles weer doen. Naast de kundige ingreep en perfecte medische nazorg benik ook zeer tevreden met de beslissing van Zorgverzekeraar Delta Lloyd en haar specialistische afdeling Best Doctors om de ingreep geheel te accoderen en volledig te vergoeden. Door het nemen van deze beslissing is mijn Zorgverzekeraar er zich van bewust dat er geen dure nazorg meer noodzakelijk is, er geen recepten voor pijnstilling betaald hoeven worden, en er geen enkel medisch traject langs artsen, MRI en/ of CT scans, pijnpoli’s etc. meer afgelopen hoeft te worden.

Door een kundige en specialistische ingreep ben ik gevrijwaard van verdere medische klachten en problemen. De Zorgverzekeraar is 1 kostenpost kwijt en heeft er een zeer tevreden en kostenvrije client voor terug gekregen, daar zouden de overige Zorgverzekeraars een voorbeeld aan moeten nemen, investeren om te besparen  in de Zorgsector.

Door de ingreep bij mij is het duidelijk dat de expertise van dokter Schroder en de keuze voor de Axialif ingreep van groot belang zijn geweest voor het behaalde resultaat. Ik ga er dan ook vanuit dat deze ingreep als standaard procedure in uw pakket wordt opgenomen en dat de Zorgverzekeraars haar patiënten hiervan gebruik laat maken zodat de medische zorg wederom op een hoger en beter betaalbaar niveau terecht komt.

Met  hartelijke groet,

Jurgen van der Linden

 

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.