Ik schaamde me voor m'n hangende borsten, het is een last die ik altijd met mij meeneem

Simone gaat samen met kandidate Bente naar het eerste consult bij dokter Cromheecke in Heerenveen. Naast dat Simone haar borsten niet mooi vindt, heeft ze ook nekklachten als gevolg van haar zware borsten. Dokter Cromheecke vertelt haar dat ze om die reden de behandeling vergoed zal krijgen door de zorgverzekeraar.

Simone is bijzonder blij met het resultaat na de operatie! Direct na de ingreep vindt ze het een verandeming dat de knoopjes van haar blouse dicht kunnen en dat ze weer lage truitjes kan dragen.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.