Assisteer mij
Assisteer mij

Ik schaamde me voor m'n hangende borsten, het is een last die ik altijd met mij meeneem

Simone gaat samen met kandidate Bente naar het eerste consult bij dokter Cromheecke in Heerenveen. Naast dat Simone haar borsten niet mooi vindt, heeft ze ook nekklachten als gevolg van haar zware borsten. Dokter Cromheecke vertelt haar dat ze om die reden de behandeling vergoed zal krijgen door de zorgverzekeraar.

Simone is bijzonder blij met het resultaat na de operatie! Direct na de ingreep vindt ze het een verandeming dat de knoopjes van haar blouse dicht kunnen en dat ze weer lage truitjes kan dragen.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.