Assisteer mij
Assisteer mij

Dankzij EVLT behandeling weer met plezier een korte broek dragen!!

Dokter Disselhof voert eerst een duplexonderzoek onderzoek uit bij Andre om de ernst van de spataderen te kunnen vaststellen. Op basis daarvan kan dokter Disselhof beoordelen welke behandelwijze de spataderen van Andre het beste kunnen worden behandeld. Dit blijkt de EVLT te zijn, ofterwijl Endoveneuze Laser Therapie. Dat is voor Andre een voordeel, want deze methode is minimaal belastend, zo kan de behandeling onder lokale verdoving worden uitgevoerd. Bij een EVLT-behandeling wordt de spatader juist onder of juist boven de knie aangeprikt. Hierop wordt een voerdraad opgeschoven richting de lies.

Andre hoefde na de ingreep maar 24 uur steunkousen te dragen en is erg blij met het resultaat. Naast dat zijn klachten zijn verholpen kan hij ook weer zonder schaamte zijn korte broek dragen!Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.