Dankzij EVLT behandeling weer met plezier een korte broek dragen!!

Dokter Disselhof voert eerst een duplexonderzoek onderzoek uit bij Andre om de ernst van de spataderen te kunnen vaststellen. Op basis daarvan kan dokter Disselhof beoordelen welke behandelwijze de spataderen van Andre het beste kunnen worden behandeld. Dit blijkt de EVLT te zijn, ofterwijl Endoveneuze Laser Therapie. Dat is voor Andre een voordeel, want deze methode is minimaal belastend, zo kan de behandeling onder lokale verdoving worden uitgevoerd. Bij een EVLT-behandeling wordt de spatader juist onder of juist boven de knie aangeprikt. Hierop wordt een voerdraad opgeschoven richting de lies.

Andre hoefde na de ingreep maar 24 uur steunkousen te dragen en is erg blij met het resultaat. Naast dat zijn klachten zijn verholpen kan hij ook weer zonder schaamte zijn korte broek dragen!Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png