“Ik kocht makkelijke instappers omdat ik mijn schoenen niet meer aan kon trekken”

J. Molenaar:  Geachte lotgenoten. 
In 2013 heb ik weloverwogen een maagballon laten plaatsen. U denkt vast ‘ja natuurlijk overgewicht’. Dat was helaas ook zo. Door mijn overgewicht werd alles steeds zwaarder. Als ik bijvoorbeeld mijn sokken ging aantrekken, dan moest ik na de eerste sok al weer even rechtop gaan zitten om op adem te komen. Zo ook met het aantrekken van mijn schoenen, het was een flinke opgave. Op een gegeven moment kocht ik daarom alleen nog maar instappers en een lange schoenlepel, zodat ik mijn schoenen staande kon aantrekken. Dit wilde ik niet langer meer.

Na 6 maanden is de maagballon verwijderd. Ik ben nu 20 kg lichter en ik kan mijn sokken en schoenen weer aan doen zonder ademtekort. Nu moet ik zelf op gewicht zien te blijven. Dat is mijn uitdaging. Maar door de goede begeleiding die ik heb gehad, weet ik dat ik dit kan!

                                                          met vriendelijke groet een tevreden patiënt.

* Deelnemer traject Gezond Gewicht met Maagballon.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.