Irene van der Laar

“Als het verval serieus gaat intreden, dan zal ik zeker wel het één en ander overwegen. Maar zonder dat het ten koste zou gaan van mijn gezondheid of natuurlijke looks,” zo zegt Irene van de Laar over cosmetische ingrepen.

Irene gaat regelmatig naar Bergman Beauty Clinics voor een huidverbeterde behandeling. In uitzending 3 van Gewoon Mooier ondergaat ze een MegaPeel. Dit is een goede behandeling voor een huid die kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken of andere beschadigingen en onzuiverheden vertoont.

De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid waardoor oneffenheden verdwijnen en de huis zich kan vernieuwen. Dit is een hele natuurlijke methode om de huid structureel te verbeteren. “Ik ben nog niet echt toe aan snijden en dergelijke en het vel over de oren laten trekken. Behandelingen als de MegaPeel zijn dan een uitkomst,” vindt Irene. “Als ik straks ouder ben en ik kan niet meer leven met een paar rimpels, dan zou ik een facelift als laatste optie beschouwen. Ik vind dat toch wel heel eng.”

Om wel of niet plastische chirurgie te ondergaan ligt volgens Irene aan de manier hoe je ouder wordt. “Ouder worden met een paar rimpels is toch een mooi stukje karakter in je gezicht. Daar is niets mis mee. Maar er uitzien als een leren tas hoeft voor mij niet.”
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.