Irene van der Laar

“Als het verval serieus gaat intreden, dan zal ik zeker wel het één en ander overwegen. Maar zonder dat het ten koste zou gaan van mijn gezondheid of natuurlijke looks,” zo zegt Irene van de Laar over cosmetische ingrepen.

Irene gaat regelmatig naar Bergman Beauty Clinics voor een huidverbeterde behandeling. In uitzending 3 van Gewoon Mooier ondergaat ze een MegaPeel. Dit is een goede behandeling voor een huid die kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken of andere beschadigingen en onzuiverheden vertoont.

De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid waardoor oneffenheden verdwijnen en de huis zich kan vernieuwen. Dit is een hele natuurlijke methode om de huid structureel te verbeteren. “Ik ben nog niet echt toe aan snijden en dergelijke en het vel over de oren laten trekken. Behandelingen als de MegaPeel zijn dan een uitkomst,” vindt Irene. “Als ik straks ouder ben en ik kan niet meer leven met een paar rimpels, dan zou ik een facelift als laatste optie beschouwen. Ik vind dat toch wel heel eng.”

Om wel of niet plastische chirurgie te ondergaan ligt volgens Irene aan de manier hoe je ouder wordt. “Ouder worden met een paar rimpels is toch een mooi stukje karakter in je gezicht. Daar is niets mis mee. Maar er uitzien als een leren tas hoeft voor mij niet.”
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.