GA TERUG
Cliëntervaringen

Irene van der Laar
“Als het verval serieus gaat intreden, dan zal ik zeker wel het één en ander overwegen. Maar zonder dat het ten koste zou gaan van mijn gezondheid of natuurlijke looks,” zo zegt Irene van de Laar over cosmetische ingrepen.

Irene gaat regelmatig naar Bergman Beauty Clinics voor een huidverbeterde behandeling. In uitzending 3 van Gewoon Mooier ondergaat ze een MegaPeel. Dit is een goede behandeling voor een huid die kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken of andere beschadigingen en onzuiverheden vertoont.

De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid waardoor oneffenheden verdwijnen en de huis zich kan vernieuwen. Dit is een hele natuurlijke methode om de huid structureel te verbeteren. “Ik ben nog niet echt toe aan snijden en dergelijke en het vel over de oren laten trekken. Behandelingen als de MegaPeel zijn dan een uitkomst,” vindt Irene. “Als ik straks ouder ben en ik kan niet meer leven met een paar rimpels, dan zou ik een facelift als laatste optie beschouwen. Ik vind dat toch wel heel eng.”

Om wel of niet plastische chirurgie te ondergaan ligt volgens Irene aan de manier hoe je ouder wordt. “Ouder worden met een paar rimpels is toch een mooi stukje karakter in je gezicht. Daar is niets mis mee. Maar er uitzien als een leren tas hoeft voor mij niet.”
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.