Wendy van Dijk

Presentatrice Wendy van Dijk maakt regelmatig gebruik van Medispa behandelingen bij Bergman Beauty Clinics. “Ik ben erg rimpelgevoelig,” zo vindt Wendy en daarom laat ze geregeld haar huid peelen.
 
De MegaPeel is ideaal voor een huid met kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken of vergrote poriën. Met behulp van zeer fijne kristallen wordt er bij deze behandeling een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Door de MegaPeel verdwijnen oneffenheden zodat de huid kan vernieuwen en verjongen. De peeling is de minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. En zeker een stuk minder ingrijpend dan een facelift.
 
“Voordat je een facelift gaat doen….ik vind het heavy,” zo zegt Wendy van deze ingreep. “Ik weet niet of ik dat zou durven, maar ik sta er helemaal niet heel erg negatief tegenover.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.