Wendy van Dijk

Presentatrice Wendy van Dijk maakt regelmatig gebruik van Medispa behandelingen bij Bergman Beauty Clinics. “Ik ben erg rimpelgevoelig,” zo vindt Wendy en daarom laat ze geregeld haar huid peelen.
 
De MegaPeel is ideaal voor een huid met kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken of vergrote poriën. Met behulp van zeer fijne kristallen wordt er bij deze behandeling een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Door de MegaPeel verdwijnen oneffenheden zodat de huid kan vernieuwen en verjongen. De peeling is de minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. En zeker een stuk minder ingrijpend dan een facelift.
 
“Voordat je een facelift gaat doen….ik vind het heavy,” zo zegt Wendy van deze ingreep. “Ik weet niet of ik dat zou durven, maar ik sta er helemaal niet heel erg negatief tegenover.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.