Willeke Alberti

Willeke Alberti gebruikt al jaren alle huidverzorgingsproducten van Bergman Beauty Clinics. Ze laat zich daar ook regelmatig verwennen met behandelingen. “Eigenlijk zou iedere vrouw dit één keer in de maand moet doen,” vindt Willeke, “Ten eerste omdat het heel lekker is, ten tweede krijg je er een stralende huid van.” De laatste komt Willeke weinig toe aan een bezoek aan de kliniek. Ze zit 50 jaar in het vak en dat viert ze met een grote jubileum tour Goud.
 
Toch heeft ze nog tijd kunnen vinden om langs de kliniek te gaan voor uitleg over een serum tegen pigmentvlekken. “Ik heb een pigmentvlekje in mijn gezicht en daar stoor ik me aan.” Deze vlek is een zogeheten ouderdomsvlek: een overmatige pigmentvorming die donkere vlekjes achterlaat op het gezicht en de handen.
 
Het serum zorgt er voor dat die vlekjes lichter worden en het voorkomt nieuwe pigmentvlekken. Je kunt het serum plaatselijk gebruiken, maar ook over het hele gezicht omdat het een vochtbooster is. De crème is tevens geschikt voor je handen, hals en decolleté. “Ik ben nu 62 jaar en natuurlijk zie ik dat mijn huid verouderd. Maar wat ik heel belangrijk vind, is dat ik voor elk rimpeltje heel hard heb geleefd.”
 
Het gaat volgens Willeke meer om een goede voorzorging. “Uiteindelijk is het heel belangrijk dat je van binnenuit straalt. En dan zie ik liever een mooi gerimpeld gezicht, maar wel goed verzorgd.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.