Inge Ipenburg

Actrice Inge Ipenburg komt voor een Megapeel behandeling naar Bergman Beauty Clinics. Ook laat zij wel eens injectables inspuiten. “Ik heb het gevoel dat je veel natuurlijker oud wordt met inspuiten dan met snijden.” Bij de Megapeel behandeling verwijdert de huidspecialist met kleine aluminium kristallen de dode huidcellen in het gezicht. Ook krijgt Inge een masker dat goed is voor de doorbloeding en het zorgt er ook voor dat je poriën allemaal gereinigd worden.

Inge streeft er niet naar om eeuwig jong te blijven, “maar leeftijdloos lijkt me wel prettig.” Actrice Inge Ipenburg komt voor een Megapeel behandeling naar Bergman Beauty Clinics. “De angst om ouder te worden is een vrij zinloze angst, want ouder worden doe je toch,” zegt de actrice. Maar Inge vindt dat veel mensen toch een verkeerde kijk hebben op cosmetische ingrepen. “Iedereen is altijd bezig met dure crèmes en die mogen altijd wel. Maar als je iets in je laat spuiten dan hebben we in Nederland nog wel eens de nijging om te zeggen ‘dat mag niet, dat hoort niet want dan accepteer je je leeftijd niet.” Inge vindt dat onzin. “Die injectables zijn hartstikke goed en het is heel prettig dat het op die manier kan.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.