Chris Comvalius

“Ik werk heel hard en vind het dan heerlijk om me hier te laten verwennen. Al die mensen die je verzorgen en zorgen dat je er beter uit gaat zien. Het is vooral het gevoel….heerlijk!”
 
Actrice Chris Comvalius, bekend van GTST, komt regelmatige voor een gezichtsbehandeling naar Bergman Beauty Clinics. “Ik laat de boel dan schoonmaken met maskertjes en dergelijke. Ik laat me lekker verwennen.” In uitzending 4 van Gewoon Mooier krijgt Chris een Ultrasound Skin Treatment. Dit is een exclusieve behandeling met ultrasone (geluids)golven. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen.
 
“Ik overweeg niet om rimpels weg te laten spuiten, maar ik weet wel wat dingen die ik zou willen laten doen,” vertelt de actrice. “Ik zou mijn buikje wat platter willen en dat gewiebel onder mijn armen zou ik wat minder willen.” Tegelijkertijd is Chris zich er wel van bewust dat het behoorlijk grote ingrepen zijn. “Je moet er wel goed over nadenken, maar ik ben er zeker niet zomaar tegen.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.