Chris Comvalius

“Ik werk heel hard en vind het dan heerlijk om me hier te laten verwennen. Al die mensen die je verzorgen en zorgen dat je er beter uit gaat zien. Het is vooral het gevoel….heerlijk!”
 
Actrice Chris Comvalius, bekend van GTST, komt regelmatige voor een gezichtsbehandeling naar Bergman Beauty Clinics. “Ik laat de boel dan schoonmaken met maskertjes en dergelijke. Ik laat me lekker verwennen.” In uitzending 4 van Gewoon Mooier krijgt Chris een Ultrasound Skin Treatment. Dit is een exclusieve behandeling met ultrasone (geluids)golven. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen.
 
“Ik overweeg niet om rimpels weg te laten spuiten, maar ik weet wel wat dingen die ik zou willen laten doen,” vertelt de actrice. “Ik zou mijn buikje wat platter willen en dat gewiebel onder mijn armen zou ik wat minder willen.” Tegelijkertijd is Chris zich er wel van bewust dat het behoorlijk grote ingrepen zijn. “Je moet er wel goed over nadenken, maar ik ben er zeker niet zomaar tegen.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.