Miryanne van Reeden

“Ik hoop dat als ik eenmaal oud ben, ik er vrede mee heb.” Zo kijkt actrice Miryanne van Reeden aan tegen het ouder worden. “Maar ik voel nu al aan dat de weg daar naartoe me moeite gaat kosten.” Miryanne ondergaat regelmatig een huidverbeterde behandeling bij Bergman Beauty Clinics. In aflevering 2 van Gewoon Mooier krijgt ze een hotstone massage. Dit is een massage met basaltstenen, die zijn opgewarmd. De behandeling ontgift, voert afvalstoffen af en stimuleert de orgaanfuncties.

Echt uitkijken naar ouder worden doet de Nederlandse actrice niet. “Afgezien van het feit dat ik nog geen duidelijke rimpels heb, vind ik het veranderen van mijn gezicht, wat nu dus al gaande is, erg griezelig.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.