Corine Boon

Hoe is het om dit programma te presenteren? Het is heel leuk om de kandidaat die centraal staat in iedere aflevering te volgen van het begin tot het eind. Zo zie je in de eerste aflevering hoe Lizeth eindelijk, zoals ze het zelf zegt, echte vrouwelijke borsten krijgt. En hoe Ineke, de kandidaat in aflevering twee, verlost wordt van haar hamsterwangen. En verder is de Bergman kliniek, waar de serie opgenomen wordt, voor mij bekend terrein. Ik kom er al jaren voor een zogenaamde MegaPeel. Een huidverbeterende behandeling die dode huidcellen verwijderd en rimpels vervaagd. Ook gebruik ik de huidverzorgingsproducten die ontwikkeld worden in de kliniek.
 
Hoe sta je zelf tegenover cosmetische ingrepen? Ik riep altijd nooit!. Maar nu ik dit programma presenteer denk ik, waarom niet!? Ineke, de vrouw die we voor een facelift volgen, heeft nu, na de facelift, nog steeds een hele natuurlijke uitstraling. Het is geen strak getrokken gezicht geworden zonder expressie. Alleen oogt ze wel tien jaar jonger. En ze voelt zich mooier. Net als Suzan die voor zogenaamde ‘injectables’ naar de kliniek komt. Zij krijgt van iedereen te horen dat ze zo straalt. En dat is ook daadwerkelijk zo. Begrijp je waarom de kandidaten iets aan zichzelf willen laten veranderen? Ja ik begrijp het wel. Op het eerste gezicht dacht ik wel, ‘er is toch niets mis met jou?’. Mensen kunnen hun fysieke problemen goed maskeren. Maar als je dan iemand bloot ziet, dan begrijp je wel waarom iemand bijvoorbeeld iets aan haar buik wil doen. Of iemand zich niet prettig voelt met bijna geen borsten. Het gaat ook om gewone mensen, die graag íets aan zichzelf anders zouden willen zien. Geen extreme make-overs, maar gewoon een kleine verandering. De kandidaten die we volgen hebben geen psychisch probleem, maar willen fysiek graag iets veranderen. Ze willen letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel zitten. Daarom doen ze aan Gewoon Mooier mee! Is bij jou alles nog puur natuur?
 
Ja, alles is nog puur natuur! Ik ben alleen van de MegaPeel. Ik ga al vanaf mijn 22ste regelmatig naar de schoonheidsspecialist. Daar ben ik heel consequent in. Ik heb een lastige huid. Die wil ik goed verzorgen. En in de toekomst? In eerste instantie ben ik meer van sporten en diëten dan van snijden. Maar na twee bevallingen sluit ik niets meer uit… haha!


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.