Ik hield altijd mijn buik in en dat hoeft nu gelukkig niet meer want hij is mooi plat.

Dorien is een vitale vrouw van 46 jaar. Ze heeft drie kinderen en werkt fulltime. Dorien is jong van geest, maar haar lichaam blijft wat haar betreft een beetje achter. Ze is niet dik, maar van haar buik komt ze maar niet af. Daarom wil Dorien een buikwandcorrectie.

Al sinds haar 18e wil Dorien graag een platte buik, maar dat lijkt voor haar niet weggelegd. Ze heeft een vervelende vetrand rondom haar maagstreek en die gaat niet weg, wat ze ook probeert.

Drie zwangerschappen hebben haar buik ook geen goed gedaan. Eerst ging het vooral om haar bovenbuik, maar na de zwangerschappen heeft ze ook een verslapte onderbuik.

Door te sporten en niet te snoepen is ze wel weer op gewicht gekomen, maar haar buik bleef dik.

Door haar deelname aan Gewoon Mooier is Dorien door de buikwandcorrectie na jaren eindelijk van haar buik af. “Ik hield altijd mijn buik in en dat hoeft nu gelukkig niet meer want hij is mooi plat,” vertelt Dorien opgelucht. “Ik heb nog nooit een taille gehad en nu heb ik die eindelijk. Mijn hele silhouet is er op vooruit gegaan. Mijn borsten komen nu bijvoorbeeld veel mooier uit.”

“Ik werd heel leuk ontvangen in de kliniek. De beauty coach ving me op en heeft me duidelijk uitgelegd wat ik van de dag kon verwachten. Ze heeft me goed begeleid.” Tijdens de operatie is het vet op de buik verdeeld en zijn de spieren strak getrokken. Aan de zijkanten kreeg ze liposuctie. Dorien had volledig vertrouwen in Bergman Beauty Clinics en in de behandelend chirurg Adriaan de Blecourt. “Hij vertelde vooraf precies wat hij ging doen en was heel volledig en eerlijk in zijn informatie,” zegt Dorien.

“Na de operatie kwam de beauty coach aan mijn bed zitten om even te praten, wat ik erg lief vond. Het was toch wel fijn om even met iemand te praten over hoe de operatie was gegaan.” Ook de behandelend chirurg kwam na de operatie even bij Dorien langs. Al die belangstelling stelde ze erg op prijs.

De pijn die Dorien van de operatie heeft gehad, viel over het algemeen mee. “In de middag na de operatie had ik even een dip. Daar duurde een paar uurtjes en daar na had ik daar geen last meer van.”

Over de nazorg van Bergman Beauty Clinics is Dorien erg te spreken. “Na vijf dagen moest ik terugkomen op controle en de chirurg zei dat ik dan rechtop moest lopen. Het is namelijk vaak zo dat je na zo’n buikwandcorrectie de neiging hebt om gebogen te lopen. Maar dat ging bij mij prima.” Het herstel verliep uitstekend. “De coach mag ik altijd bellen. Laatst heb ik haar nog gesproken omdat ik niet wist of ik onder de zonnebank mocht. Ze stond me toen vriendelijk te hulp.”

Dorien is zeer tevreden over het resultaat. “Ik heb geen vetrollen meer en een mooie, platte buik. Voorheen had ik altijd een beetje een opgeblazen gevoel en dat is nu geheel weg. Ik voel me een stuk lichter en niet alleen lichamelijk. En over een maand of vier zie je pas het echte resultaat.”Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.