Je kan echt niet zien dat ik aan mijn borsten ben geopereerd. Ik kan zelfs topless zonnen!

Karla doet mee aan Gewoon Mooier omdat ze zich stoort aan haar grote borsten. Een grote boezem zit bij Karla in de familie. Eén van haar tantes heeft haar borsten ook laten verkleinen. Karla gaat niet geestelijk gebukt onder haar grote borsten, maar vindt ze (een volle DD cup) gewoon niet mooi. Haar grootste ergernis is dat mannen steevast richting haar borsten praten. Ze kijken haar niet of nauwelijks aan. Karla kleedt zich meestal in maatje xxl, draagt sport bh’s (drukt het boeltje plat) of heeft slobbertruien aan. De borsten worden hierdoor verhuld, maar ook haar taille en dat vindt ze nog het ergst. Karla voelt zich veel prettiger met een kleine cup. Vanaf het moment dat ze over de drempel van de Bergman Kliniek stapt heeft ze er een goed gevoel over. “Bij de kliniek is het hartstikke goed geregeld. Het ziet er chique en mooi uit, ik wist meteen dat ik met professionals te maken had.” Karla krijgt twee gesprekken voor de operatie. Ze vond het prettig dat de arts echt de tijd voor haar nam. “Natuurlijk kende ik de risico’s, maar ik hoorde toch nog nieuwe dingen.” Samen met de arts bepaalde ze de juiste cupmaat. Vlak voor de operatie neemt de anesthesioloog contact met haar op. “Het geeft een goed gevoel dat er iemand met je bezig is. Je weet dat ze aan je denken”, aldus Karla. Ook na de operatie. was de begeleiding goed. Ze werd al een dag later gebeld door zowel de verpleegster als de beautycoach als de chirurg. Karla vond het fijn dat ze bij hen terecht kon met vragen. De operatie zelf is haar 100 procent meegevallen. Ongelooflijk, maar ze heeft geen pijn gehad. De borsten waren welliswaar gevoelig en trokken een beetje, maar echt pijnlijk was het niet. Alleen de drains verwijderen vond Karla vreselijk. “Ik ga dood! dacht ik, gelukkig viel het achteraf wel mee.” Na de operatie is Karla begonnen met de after care treatment. Ze smeert zich in met de speciale creme en serum Scar Retreat en gaat regelmatig naar de kliniek voor een LPG-littekenbehandeling. De littekens zijn minimaal geworden. Dat terwijl Karla een donkere huid heeft. Littekens kunnen dan makkelijk donker kleuren. “Van een afstand zie je echt niet dat ik aan mijn borsten ben geopereerd. Ik kan zelfs topless zonnen!” Het enige minpunt vond Karla het slapen na de operatie. Dat mocht alleen op haar rug. Terwijl ze normaal op haar buik of zij ligt. Afgezien van de slaapproblemen is Karla vol lof over haar nieuwe borsten en de wijze waarop de operatie is verlopen. Ze is al flink wezen shoppen en kan eindelijk mooie haltertops en lingerie aan!


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.