Assisteer mij
Assisteer mij

Ik vind het resultaat nog beter dan ik verwacht had. Het vet is echt overal weg waar ik het weg wilde hebben..

De 41-jarige Anneke is moeder van 3 kinderen. Vroeger was ze mollig, maar door bewust te leven en fanatiek te sporten raakte ze haar overgewicht kwijt. Nu Anneke ouder wordt, merkt ze dat er wat vetrolletjes terugkomen en daar ergert ze zich aan. “Het is van dat vastzittend vet en dat krijg ik maar niet weg,“ Met Liposculpture wil ze voorgoed van die overtollige kilo’s verlost zijn. Anneke’s eerste indruk van Bergman Beauty Clinics was vooral dat het er zo luxe is. “Het is niet te vergelijken het ziekenhuis. Dan word je bij aankomst gelijk naar een kamertje gestuurd. Hier kreeg ik veel meer persoonlijke aandacht en iedereen was heel vriendelijk.” “Echt last had ik er niet van, maar ik vond het niet leuk dat ik geen strakke truitjes of broeken met een lage taille meer kon dragen.” En liposculpture is voor haar de ideale manier om van de vetophopingen af te komen. Bij aankomst kreeg Anneke eerst een gesprek met een Beauty Coach. “Die heeft alles precies uitgelegd. Wanneer, hoe lang, wat daarna; ik wist precies wat me te wachten stond,” vertelt Anneke tevreden. Het vet op de buik, de taille en de rug is bij de operatie weggehaald. Echt pijn heeft Anneke niet gehad. “Toen ik uit de narcose kwam, voelde het een beetje stijf. Maar daar was ik op voorbereid want dat had de arts van tevoren al gezegd. Eerst wist ik even niet waar ik was, maar toen keek ik naar mijn buik en werd helemaal opgewekt. Het zag er geweldig uit.” Na de liposculpture zijn de behandelend arts en de Beauty Coach nog langs geweest. “Om even te praten en alles even na te kijken. Ik heb een serum voor littekens meegekregen (Scar Treatment), maar die littekens zie je eigenlijk al bijna niet. Het zijn een paar hele kleine streepjes dus dat viel ook reuze mee.” Een week na de operatie is Anneke nog voor controle naar de kliniek gekomen en alles was in orde. “De nazorg is erg goed. Ik werd ook thuis gebeld door de Beauty Coach om te vragen hoe ik me voelde.” In februari moet Anneke nogmaals naar de kliniek voor controle. Dan is ook het uiteindelijke resultaat te zien. “Ik vind het resultaat nog beter dan ik verwacht had. Het vet is echt overal weg waar ik het weg wilde hebben.” Anneke draagt nu weer strakke truitjes en schaamt zich niet om zich in bikini te vertonen. “Wat nog het meest is veranderd is mijn zelfvertrouwen. Dat is enorm gegroeid.


Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.