“Ik durf nu eindelijk mijn benen te laten zien”

Mandy is al 21 jaar samen met haar man Eltjo, wie ze al sinds haar jeugd kent. Samen hebben ze drie zoons, van acht, zes en vier jaar. Mandy heeft Schoevers gedaan en nu managet ze haar gezin. Een drukke bezigheid, maar wel iets waar ze bewust voor heeft gekozen. Waar Mandy ook druk mee is, is sporten. “Minimaal drie keer per week fitness en daarnaast tennis en hockey ik ook. Ik vind dat heerlijk, maar ik doe het ook om in vorm te komen en te blijven.”

Droombroek
Mandy draagt heel veel rokken, omdat goed passende broeken moeilijk te vinden zijn voor haar model. ”Ik heb het zogenaamde ‘paardrijbroekmodel’, hierdoor zitten broeken zitten te strak om mijn bovenbenen, terwijl ik genoeg ruimte over heb rond mijn taille.”

Haar droom is om een mooie spijkerbroek te dragen. “Mijn droombroek zit precies in mijn hoofd. Ik kijk er dan ook altijd naar bij andere vrouwen.”

Angst
Waarom Mandy nooit eerder een liposuctie heeft laten doen is niet alleen vanwege het financiële gedeelte, ze is ook bang voor de operatie. “Er zijn zoveel klinieken in Nederland, welke kies je en van welke weet je dat je in goede handen bent.” Mandy moet er vooral niet aan denken dat er iets mis zal gaan tijdens de operatie, omdat zij zo graag een broek wil dragen en er mooier uit wil zien. Om deze reden heeft zij bij de Bergman Kliniek gesprekken gehad met een personal coach. Dit is iemand die cliënten begeleidt die bijvoorbeeld zoals Mandy angsten hebben voor de operatie.

Personal Coach
Mandy was vooral bang dat er tijdens de narcose iets mis zou gaan. “Als je ziek bent heb je geen keus om onder narcose te gaan, ik heb er bewust voor gekozen.” Ook was Mandy gaan twijfelen of zij de operatie wel moest ondergaan, omdat mensen in haar omgeving het niet nodig vonden. Gelukkig heeft Mandy veel aan het gesprek met de personal coach gehad. “Zij heeft mij het vertrouwen gegeven om de operatie te ondergaan en vooral ook het gevoel gegeven dat ik dit voor mezelf doe.”

Na de operatie
De operatie is Mandy uiteindelijk honderd procent meegevallen. “Twee dagen na de operatie zat ik al met mijn moeder op een terras koffie te drinken!” Iets wat ze van te voren nooit had kunnen bedenken. Wel waren haar benen wat gevoelig, maar pijn zou ze het niet noemen. “Ik ben ook een doorzetter, ik kijk altijd hoe ver ik kan gaan, als het te ver was werd ik wel teruggefloten.”

Het resultaat
Met het resultaat is Mandy erg blij. “De arts was erg tevreden, dus heb ik niets te klagen. Je blijft zelf altijd wel kritisch, maar ik durf mijn benen nu eindelijk te laten zien!” Uiteraard heeft Mandy al de nodige broeken aangeschaft.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.