Ik kan gewoon lopen zonder dat ik me hoef te schamen.
Natasja is moeder van 4 kinderen en getrouwd met Hein. Zowel lichamelijk als geestelijk heeft ze het zwaar te verduren gehad. Na haar laatste zwangerschap is ze 30 kilo aangekomen, maar inmiddels weer 31 kilo kwijt. Haar buik is echter niet meer wat het was.

“Meestal ben ik heel creatief met het verbergen van mijn buik. Ik hijs het in mijn broek, draag een hesje, of hou mijn dochter voor mijn buik. Ik krijg weleens reacties van mensen. ‘Ow, ben je weer zwanger’, zeggen ze dan. Dat ben ik nu zat. Ik wil mezelf kunnen kleden zoals ik wil en mijn buik niet meer hoeven vasthouden als ik buk.”

Intake gesprek
De borstvergroting en de buikwandcorrectie is een ingreep die ook wel bekend staat als de Mommy Make-Over. Nastasja heeft tijdens het intake gesprek moeite om te ontspannen. Ze heeft haar buik altijd in gehouden. Dokter de Blecourt maakt duidelijk dat de buikwandcorrectie in combinatie met een borstvergroting een ingrijpende ingreep is van zo'n 2 tot 2,5 uur. Een ingreep die bij een gezonde, jonge vrouw echter wel goed te doen is.

De operatie
Voor de operatie worden de borsten en buik afgetekend. De borsten worden eerst vergroot. De implantaten kunnen zo in de meest steriele omgeving worden ingebracht. De buikwandcorrectie neemt zo’n 1,5 uur van de operatie in beslag en ook het herstel hiervan is het meest zwaar.

Resultaat
“Het is me allemaal toch wel meegevallen. Ik heb wel pijn gehad maar dat weet je van te voren.” Natasja is zelfverzekerder nu haar buik weg is en haar borsten bij haar lichaam passen. “Ik ben weer mezelf!” Voor Natasja is dit een frisse start. “Ik ben zo blij nu. Ik kan gewoon lopen zonder dat ik me hoef te schamen.”

Voor een mooi herstel van de littekens ondergaat Natasja een nabehandeling.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.