Het zit bij ons in de familie...

Diana (30) is moeder van 2 kinderen. Roldi (8) en Gwenn (2). Ze is sinds 29 juli getrouwd met Collin. “Mijn borsten tonen niet echt groot. Mensen geloven het vaak niet als ik mijn maat vertel.”

In de genen?
Diana heeft al grote borsten sinds haar achttiende. "Het zit bij ons in de familie. Mijn moeder en tante hebben ze ook. Zij hebben een borstverkleining gehad en zijn daar erg gelukkig mee." Tijdens de zwangerschap werden Diana's borsten nóg groter en zijn daarna altijd groter gebleven.

“Ik heb momenteel door baan en kinderen niet veel tijd om te sporten, maar die borsten houden me ook wel tegen. Hardlopen of naar de sportschool gaan vind ik niet prettig. Omdat ze echt zo op en neer ‘hupsen’ en pijn doen, maar ook omdat ik het gevoel heb dat iedereen naar mijn borsten kijkt.”

Een kleine maat
“Ik kijk op straat áltijd naar vrouwen met kleinere borsten. Iedereen verklaart me voor gek, maar ik zou ook het liefst cup B willen. Het zal niet gaan, denk ik, maar het lijkt me heerlijk.”

“Bh’s in mijn maat zijn vaak duurder en zitten ook eigenlijk nooit echt lekker. Daarom draag ik vaak van die grote oma-bh’s. Heel lelijk, maar het zit wel goed. O, het lijkt me echt heerlijk om gewoon bij de H&M bh’s in te kunnen slaan.”

De operatie
De operatie is Diana 100% mee gevallen. Het was de eerste keer dat ze onder het mes ging en daarom kon ze zich niet voorstellen wat haar te wachten zou staan. Diana voelde nauwelijks pijn na de ingreep. Ze had verwacht dat ze veel meer last zou hebben. Echt rust nemen was moeilijk gezien Diana’s drukke gezinsleven in combinatie met haar baan. Al vrij snel was ze weer volledig aan het werk.

Het resultaat
Diana is ontzettend blij met haar nieuwe borsten. Ze had stiekem gehoopt dat dokter Laban haar cup E zou kunnen terug brengen naar een cup B, maar dat is niet gelukt: ze heeft een mooie C. Iedereen in haar omgeving zegt echter dat deze maat perfect bij haar postuur past en dat vindt Diana inmiddels ook. Over haar tepels is ze helemaal erg tevreden. “Die vind ik zo mooi geworden. Niet meer die grote, zichtbare tepels, maar kleinere en stukken minder opvallend.”Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.