Willeke Alberti "Ik zie zo vaak foto’s van mezelf en de laatste tijd dacht ik: als ik mijn wenkbrauwen optrek dan gaat het nog wel, maar als ze zakken dan heb ik helemaal geen klare blik meer."

Willeke Alberti vindt dat iedere vrouw af en toe rust moet nemen en zich moet laten masseren. "Ik voel me daarna altijd zó lekker. Het lukt niet altijd in drukke periodes, maar je zou het jezelf iedere zes weken moeten gunnen."

Willeke Alberti komt graag naar de Bergman Kliniek voor schoonheidsbehandelingen. “Ik ben weg van de microdermabrasie. Daar knapt je huid zo van op. Zeker als je het regelmatig doet, zie je écht verschil. Het is heel goed voor de doorbloeding van je huid.” Deze keer bezoekt Willeke de kliniek echter voor een heel andere behandeling.

Vermoeide blik
"Ik zie zo vaak foto’s van mezelf en de laatste tijd dacht ik: als ik mijn wenkbrauwen optrek dan gaat het nog wel, maar als ze zakken dan heb ik helemaal geen klare blik meer. Die losse velletjes drukken op mijn oogleden en voelen zwaar. Het geeft me een vermoeide uitstraling.”

Ooglidcorrectie
Overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen en afhangende wenkbrauwen zijn vaak de eerste opvallende tekenen van veroudering in het gezicht. Hierdoor kun je er moe uitzien, ook als je dat helemaal niet bent. Bovendien kunnen de bovenoogleden het zicht beperken en dit kan resulteren in klachten van vermoeidheid en hoofdpijn. Gelukkig kan hier met een kleine ingreep groot resultaat geboekt worden.

De ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde behandelingen in de Bergman Kliniek. De plastisch chirurg neemt overtollige huid, vetweefsel en soms ook spierweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Resultaat
“Bijna al mijn vriendinnen hebben een ooglidcorrectie laten doen. Ik was altijd van mening dat je niet zomaar in je moet laten snijden en riep altijd: ‘doe niet stom, dat moet je niet doen!’ Maar ik moet inmiddels eerlijk toegeven dat het er allemaal prachtig uitziet… en de operatie is ook zo makkelijk en snel… Dus nu ben ik toch om.”Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.