Assisteer mij
Assisteer mij

Behandeling Hamerteen

Na lange tijd last te hebben gehad van een kromme teen, besloot ik dit aan een dokter voor te leggen. Op internet kwam ik al surfend terecht bij de Bergman Kliniek. Dat leek me wel wat, zo’n klein ziekenhuis. Ik kon al snel op consult. Dokter Speth keek naar mijn bijzondere teen en stelde me gerust. Het bleek een zogenaamde hamerteen. ‘Een kwestie van doorzagen en tijdelijk vastzetten met een metalen pin’, zei hij.Klonk logisch.

Drie weken later kon ik al terecht. Op de dag zelf werd ik toch wel zenuwachtig. Ik zag vooral op tegen de verdoving. ‘Het wordt een ruggenprik, geheel pijnloos’, zei de anesthesist. ‘Zou het echt?’, dacht ik toen ik die grote naald zag. En inderdaad, het leek alsof ik verdoofd was voordat ik geprikt werd, in plaats van andersom.

Na de operatie hebben de zusters mij ruimschoots voorzien van eten, drinken en – erg belangrijk – pijnstillers. Geheel pijnvrij heb ik de nacht doorgebracht in de kleinschalige kliniek, genietend van de rust en prachtige ambiance. Na zes weken volgde de controle. De kromme teen bleek keurig recht – operatie geslaagd, einde behandeling.  Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.