Behandeling Hamerteen

Na lange tijd last te hebben gehad van een kromme teen, besloot ik dit aan een dokter voor te leggen. Op internet kwam ik al surfend terecht bij de Bergman Kliniek. Dat leek me wel wat, zo’n klein ziekenhuis. Ik kon al snel op consult. Dokter Speth keek naar mijn bijzondere teen en stelde me gerust. Het bleek een zogenaamde hamerteen. ‘Een kwestie van doorzagen en tijdelijk vastzetten met een metalen pin’, zei hij.Klonk logisch.

Drie weken later kon ik al terecht. Op de dag zelf werd ik toch wel zenuwachtig. Ik zag vooral op tegen de verdoving. ‘Het wordt een ruggenprik, geheel pijnloos’, zei de anesthesist. ‘Zou het echt?’, dacht ik toen ik die grote naald zag. En inderdaad, het leek alsof ik verdoofd was voordat ik geprikt werd, in plaats van andersom.

Na de operatie hebben de zusters mij ruimschoots voorzien van eten, drinken en – erg belangrijk – pijnstillers. Geheel pijnvrij heb ik de nacht doorgebracht in de kleinschalige kliniek, genietend van de rust en prachtige ambiance. Na zes weken volgde de controle. De kromme teen bleek keurig recht – operatie geslaagd, einde behandeling.  Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png