Bridget Maasland: “Ik ben voor plastische chirurgie en hoop dat het zich steeds verder ontwikkelt”

Bridget Maasland is gek op verwendagen, massages en saunabezoeken. Over cosmetische ingrepen is ze heel stelling: “Ik ben voor plastische chirurgie en hoop dat het zich steeds verder ontwikkelt”.

Spotlight
Bridget staat vaak in de spotlights. “Ik vind het wel belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Daarnaast ben ik een echt meisje-meisje en vind ik het leuk om met spulletjes van Bergman bezig te zijn. Ik maak mijn gezicht goed schoon en zorg dat ik daarvoor goede producten gebruik”. Ook houdt Bridget bij de verzorging van haar gezicht rekening met het ouder worden. “Je huid is toch wat droger en er komen wat rimpeltjes, dus daar pas ik mijn producten op aan”.

Megapeel
Bridget krijgt in de Bergman Kliniek een Megapeel-behandeling, ook wel Microdermabrasie genoemd. De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.