Assisteer mij
Assisteer mij

Therapeutische massages in Amsterdam

Vastzittende spieren

In het dagelijks leven hebben we veel te maken met factoren die stress kunnen veroorzaken, zoals werkdruk en irritaties in het verkeer. Onbewust zetten we spieren in het lichaam vast. Ook Sander heeft hier last van en dus brengt hij een bezoekje aan de MediSpa in Amsterdam.

Massage

Masseur Martijn Hartog bekijkt eerst de houding van Sander en beoordeelt de gesteldheid van de spieren. Op basis hiervan stemt hij de massage optimaal effectief af. De massage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Dit alles draagt bij aan een beter algeheel functioneren van het lichaam.


Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.