Actrice Halina van Reijn laat haar benen ontharen...

Schoonheid
“Er goed uitzien is voor mij wel belangrijk, omdat ik als actrice wordt geconfronteerd met beelden van mezelf. Plastische chirurgie vind ik een moeilijk onderwerp. Ik snap heel goed dat mensen het doen, omdat je niet al te snel oud wil worden. Aan de andere kant heb je als actrice ook een voorbeeldfunctie naar de jongere generatie toe. Het is vooral belangrijk dat mensen blij zijn met hoe ze van binnen zijn.”

Dagelijks benen scheren
Halina moet door snelle haargroei dagelijks haar benen scheren. “Elke dag is het totale ellende: ik moet mijn benen scheren en heb geen geduld. Dus bij het scheren gaat het altijd mis en krijg ik wondjes. Ik kom ook altijd vol pleisters op mijn werk. Mijn haar groeit zo snel dat het niet zo is dat ik maar een keer in de week hoef te scheren. Dus als ik iets zou doen dan is het wel dat haar weg laten halen!”

ELOS-ontharen
De benen van Halina worden behandeld met de nieuwste generatie ELOS-systemen (ELektrisch Optische Synergie). Dit is een permanente ontharing, waarbij de haartjes niet meer terugkomen. Het ELOS systeem werkt met licht en hoogfrequente stroom dat wordt gecombineerd en elkaar versterkt. Voor een goed resultaat moet Halina tussen de zes en acht keer terugkomen.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.