Actrice Halina van Reijn laat haar benen ontharen...

Schoonheid
“Er goed uitzien is voor mij wel belangrijk, omdat ik als actrice wordt geconfronteerd met beelden van mezelf. Plastische chirurgie vind ik een moeilijk onderwerp. Ik snap heel goed dat mensen het doen, omdat je niet al te snel oud wil worden. Aan de andere kant heb je als actrice ook een voorbeeldfunctie naar de jongere generatie toe. Het is vooral belangrijk dat mensen blij zijn met hoe ze van binnen zijn.”

Dagelijks benen scheren
Halina moet door snelle haargroei dagelijks haar benen scheren. “Elke dag is het totale ellende: ik moet mijn benen scheren en heb geen geduld. Dus bij het scheren gaat het altijd mis en krijg ik wondjes. Ik kom ook altijd vol pleisters op mijn werk. Mijn haar groeit zo snel dat het niet zo is dat ik maar een keer in de week hoef te scheren. Dus als ik iets zou doen dan is het wel dat haar weg laten halen!”

ELOS-ontharen
De benen van Halina worden behandeld met de nieuwste generatie ELOS-systemen (ELektrisch Optische Synergie). Dit is een permanente ontharing, waarbij de haartjes niet meer terugkomen. Het ELOS systeem werkt met licht en hoogfrequente stroom dat wordt gecombineerd en elkaar versterkt. Voor een goed resultaat moet Halina tussen de zes en acht keer terugkomen.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.