Jennifer voelt zich nu happy in haar lichaam..

 “Vroeger was ik heel sportief en dag en nacht met tennis bezig. Toen irriteerde ik me er ook nog niet zo aan. Tegenwoordig ga ik heel veel uit en kleding zit dan net even leuker bij grotere borsten. Daarnaast is de ene borst kleiner dan de andere, wat erg lastig is met het vinden van een passende bh. Ik zit tussen een A- en een B-cup in.”

Assortiment kipfiletjes
De moeder van Jennifer erkent haar probleem. “Laatst had Jennifer een feestje en wilde ze een avondjurk aan, maar ze zat met het probleem dat ze geen borsten had”. Jennifer lost dit op met kipfilets: “Ik heb daar een heel assortiment van en soms doe ik het wel driedubbel, zodat het toch nog wat lijkt.”

 

Consult
Tijdens het consult bespreekt Jennifer haar wensen met de plastisch chirurg. Met behulp van pasprothesen krijgt Jennifer een indruk van het resultaat en haar toekomstige cupmaat. Ook adviseert de plastisch chirurg haar bij de keuze voor het soort implantaten, ronde of een anatomisch vorm.


Resultaat
“Ik ben er heel erg blij mee en het is eigenlijk nog mooier dan ik gehoopt had.” Ook haar vriendin merkt dat Jennifer heel gelukkig is met haar borsten: “Jennifer is een stuk zelfverzekerder en straalt dat ook uit. Ze voelt zich veel happy-er in haar lichaam.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.