Gigi Ravelli over schoonheid..

Uiterlijk
"Ik vind er goed uitzien belangrijk. In mijn vak wordt je ook wel beoordeelt op je uiterlijk. Om er goed uit te blijven zien, rook ik niet. Ik denk dat dat erg belangrijk is. Daarnaast probeer ik gezond te eten en af en toe te sporten en de producten van Bergman Beauty Care. Ik zit heel vaak in de make-up en dat is wel een aanslag op mijn huid. Samen met de airco en de lampen droogt mijn huid sneller uit."

Super Beauty Treatment
Voordat de huidspecialist met de peeling begint, moet eerst het gezicht van Gigi worden gereinigd met de cleansing water en de cleansing milk van Bergman Beauty Care. Vervolgens wordt het mengsel van kruiden (48 verschillende kruiden!), lotion en vitaminen aangebracht en ingemasseerd.

Met de peeling wordt een dun laagje van de huid gehaald, waardoor de huid sneller nieuwe huidcellen aan gaat maken. Daarnaast is dit een voedende peeling, waarbij de huid sneller collageen en elastine gaat aanmaken.

Plastische Chirurgie
"Iedereen moet het lekker zelf weten. Ik vind zelf 'natuurlijk' wel mooier. Soms is het niet lelijk om ouder te worden. Het is niet altijd maat 34 of 36, maar juist de uitstraling die het hem doet. Hoe cliché het ook klinkt: het komt meer van binnenuit."


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.