Kincorrectie d.m.v. kinimplantaat

Gezicht in balans
Met behulp van een kinimplantaat kan het evenwicht in het gezicht op relatief eenvoudige manier in balans worden gebracht. Tijdens de kincorrectie wordt een prothese van vaste siliconen in de kin aangebracht. Deze prothese is in verschillende vormen en maten beschikbaar.


Een permanente oplossing
Alexander is vorig jaar in de Bergman Kliniek geweest om zijn kin te vergroten met een Restylane. Het resultaat beviel hem zo goed, dat Alexander een permanente oplossing wil. De arts van de Bergman Kliniek heeft een model besteld die aansluit bij de wensen (een meer een vierkante kin) van Alexander.

Operatie
De prothese wordt via een kleine snede in de kin aangebracht. De kincorrectie neemt ongeveer een uur in beslag en kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Alexander kan dezelfde dag nog naar huis.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.