Kincorrectie d.m.v. kinimplantaat

Gezicht in balans
Met behulp van een kinimplantaat kan het evenwicht in het gezicht op relatief eenvoudige manier in balans worden gebracht. Tijdens de kincorrectie wordt een prothese van vaste siliconen in de kin aangebracht. Deze prothese is in verschillende vormen en maten beschikbaar.


Een permanente oplossing
Alexander is vorig jaar in de Bergman Kliniek geweest om zijn kin te vergroten met een Restylane. Het resultaat beviel hem zo goed, dat Alexander een permanente oplossing wil. De arts van de Bergman Kliniek heeft een model besteld die aansluit bij de wensen (een meer een vierkante kin) van Alexander.

Operatie
De prothese wordt via een kleine snede in de kin aangebracht. De kincorrectie neemt ongeveer een uur in beslag en kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Alexander kan dezelfde dag nog naar huis.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.