GA TERUG
Cliëntervaringen

Een ooglidcorrectie,. een relatief kleine ingreep met een groot resultaat
Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep met een groot resultaat. Het is één van de meest uitgevoerde behandelingen in de Bergman kliniek. De meeste mensen die er voor kiezen zijn ouder dan 30 jaar en ongeveer 65 procent is man.

Mark ziet niet op tegen de operatie. "Nee ik word er niet warm of koud van. Wat moet dat moet," zo zegt hij nuchter. Eerst krijgt hij een intake gesprek met een arts. Die laat zien wat Mark kan verwachten van een correctie van de bovenoogleden. Overtollige huid wordt weggehaald, vetweefsel en soms ook spierweefsel. Dat gaat via een snede in de natuurlijke oogplooi. Het litteken valt dan precies in de plooi dus is vrijwel onzichtbaar.

Het resultaat van een ooglidcorrectie blijft in principe 5 tot 10 jaar zichtbaar, maar bij sommige mensen nog veel langer. Dit is afhankelijk van je huid en of je rookt en veel in de zon zit.

Zes weken later komt Marc terug naar de kliniek voor controle. "Het is een dag of tien blauw geweest, maar het was totaal niet pijnlijk. Ik heb nergens last van gehad."


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.